söndag 1 februari 2009

Grattis stora lilla dottern!

Idag har vi firat artonårskalas hemma hos oss. Arton år! Det är svårt att fatta var tiden tar vägen. För inte så länge sedan såg hon ut såhär, och nu vill hon börja jobba och flytta hemifrån. Och själv har jag inte blivit en dag äldre! Är det inte konstigt?

Det har varit en fantastiskt fin dag idag och vi har varit ute i trädgården. Såhär långt har snödropparna kommit i rabatten. Man är ju inte bortskämd med att det händer saker i rabatten såhär års, snart sätter allt fart och man hinner inte se allt.

7 kommentarer:

blomman sa...

Har barn i samma ålder och förstår precis vad du menar. Visst är det konstigt att de åldras och inte vi?
Det är roligt för det mesta men ibland lite vemodigt.

LADY JEN sa...

Vilken söt bild på dottern... visst är det härligt nu när det går mot vår. Och snart är det sportlov, bara 5 arbetsdagar kvar :)

Syns imorgon.

karin sa...

GRATTIS!! Härligt foto, jag har också de där minnena hemma i lådan... det var bara sommar och fika. Skönt att ni har nästan vår. Idag vaknade vi till snö igen.

Maria sa...

Snödroppar i rabatten!! Länge tills det händer här...
Grattis till stor tjej, åren går FORT!

Anonym sa...

Ja hon är för gullig Mikaela. Hon har stort hår och jag minns precis när hon på uppländska talade om att hon hade vuxenhår, gulligt.

Synd jag missade den födelsedagen, det brukar jag inte göra.

Kram på er alla!

Zvea sa...

Min mamma säger samma sak kan jag trösta dig med. Jag fyllde 18 den 2 jan och hon undrar också var alla år och allt tid tagit vägen

LADY JEN sa...

Hej Eva.

Hoppas du haft en härlig sportlovs-dag. Jag har en utmaning till dig på min blogg, gör den om du har lust!

Kram