torsdag 20 november 2008


Jag struntar i att min kamera inte gör projektet rättvisa! Idag kunde jag inte hålla mig längre utan tog med mig mitt fina mohair/silke garn till jobbet. Vi hade studiedag och jag orkar inte sitta still så länge och lyssna. Koncentrationssvårigheter antar jag. Länge har jag våndats för jag inte har hittat något mönster som är fint nog men nu bara satte jag igång med ett gammalt beprövat och jag kom ganska långt. Det blir en trekantig sjal och det ser ut som om den kan bli ganska stor, det har nästan inte minskat i nystanet alls än så länge. Garnet har en mycket finare lila färg i verkligheten. Jäkla kamera! Ååå vad det är roligt att komma igång! Har dock svårare att avsluta saker...

4 kommentarer:

karin sa...

Hej Kul att se att du har nya projekt på gång! Du kom ju jättelångt - snygg sjal och snygg färg!

Anonym sa...

Det var en härlig färg! Jag vet ju att du tycker om färger, den blir nog bra. Har själv köpt ett svart med glitter som kan tänkas bli en sjal.

Ja du kan väl inte bärga dig om du inte har något projekt på gång. Spännande att gå in och läsa!

LADY JEN sa...

Det var bra att vi hade med oss lite att sätta händerna i under föreläsningen på studiedagen. Att det skall vara så svårt att bara sitta och lyssna :)

Vi syns i morgon.

Kram

Madelene sa...

Jag ser ju dina projekt då och då, tittade just på den härliga lila färgen. Rowan var det visst - kidsilk haze kanske? Blev väldigt sugen på att virka en så skir och fin sjal. DU får gärna dela med dig av mönstret till henne som sitter bakom dig.