måndag 1 december 2008

Det blir långt mellan inläggen minsann...

...och det är inte för att det står stilla i mitt liv-tvärtemot! Idag har jag gjort i ordning en liten utställning som är i biblioteket på mitt jobb. Fast det är lite anspråkslöst tar det mycket tid i anspråk. Man vill ju att det blir bra! Därför har jag även uppdaterat shoppasaker. Kände mig lite tvungen för att det ska gå att hitta sakerna jag ställer ut där.

När alla andra vettiga människor julpyntar har vi i vår familj förvandlat huset till en byggarbetsplats. Nu är det vardagsrummet som får sig en uppfräschning. Dags för lite "före och efterbilder":


Balkongdörr till vänster och litet fönster till höger...

Stort fönster till vänster och två rejäla balkongdörrar till höger.
Förvandling nummet ett!
Nästa grej är den blå färgen på väggarna, den är faktiskt borta vid det här laget och ersatt med spackel! Det blir väl så att jag ska slipa väggar i morgon. Jippi! Fast det blir en otroligt mysig jul när det väl är klart!

5 kommentarer:

LADY JEN sa...

Jag tror minsann att ni skall hinna fira jul också!! Om jag känner dig rätt är det snart färdigt i ert vardagsrum... fast då börjar du väl med nästa projekt :)

Kram

Zvea sa...

Det är skönt att se att det inte är bara jag som inte hinner med. Skolan är en synd och tar död på oss alla...

Zvea sa...

Jag vet precis vad du menar man måste göra något för att leva. Ja du vad ska man säga men okej jag förstår dig jag ska och den vägen vandra om man säger så, jag vill ju också bli lärare en dag.
Angående min utbildning är det en gymnasial utbildning. Men som jag sa jag ska fortsätta

Bodil sa...

Men HUR bär du dej åt för a få igång din man på detta viset!?! Jag är så GRYMT avundsjuk!!

Anonym sa...

Ojdå! Jag blir alldeles matt. Själv har jag svårt att ta mig i kragen men du har energi för 2 (minst).
Kram