torsdag 5 augusti 2010

Vilse i pannkakan

Idag tog jag med mig S som är på besök hos mig nu på en liten promenad i motionsslingan i närheten. Vi behövde verkligen röra på oss efter ett par riktigt lata dagar. Vi gick vilse. Det var aldrig riktigt läskigt, typ att vi skulle skicka upp nödraketer eller så men det tog tid...Vad som skulle bli en knapp timma blev två. Och vi hade lovat laga sushi till familjen med kompisar och hade inte riktigt tid med spring i skogen.

Här är ett bevis på att jag varit ute i vildmarken idag.

Ytterligare bevis; vi hittade en groda.

Det blev sushi tillslut, med soja på mina nyinköpta sojaskålar.

Det blev klart till slut. Mums!

3 kommentarer:

Maria sa...

Mums för sushi!!

EVa, jag har en glad överraskning. Blev uppringd idag av en som haft mitt paket hos sig i flera månader. Postad i brevlåda 217 istället för 17!!
Så det var inte helt försvunnet, synd bara att de inte hörde av sig förrän nu, 3 månader senare. Vill du ha tillbaka innehållet så skickar jag det gärna. Är så glad över den fina nåldynan som jag har. Jag har inte fått paketet ännu, de skulle komma förbi med det någon dag när de körde förbi.

Maria sa...

Hej igen eva!
Nu har de varit förbi med paketet. Innehållet är ju alldeles fantastiskt och jag blir såklart jätteglad för allt fint (det är så mycket i paketet!!). Jag har nu en nåldynesamling, med två vackra som du gjort och två andra som andra gjort, alltså fyra stycken. Måste nog fortsätta samla härligheter!
Jag ska blogga om detta också om någon dag.

karin och mamma sa...

söt groda, men det är väl inte du som haller i den? eller skulle du vaga?...