söndag 3 maj 2009

Det har varit en fantastisk helg med en extra dag ledigt. Jag längtar inte till att börja jobba igen imorgon, har massor att göra hemma. Och för att bevisa att detta inte enbart är en trädgårdsblogg numera lägger jag in det här fotot på ett mobilfodral som jag stickade ikväll till sonens nya mobil. Den har en enorm display som helst inte ska bli repad. Nokia hade inte skickat med det hårda fodral vi blev lovade så tills vidare får han nöja sig med mammas hemmastickade "strumpa". Ska ringa Nokia imorgon och se om de kan skicka ett "riktigt".

För ett tag sedan köpte jag ett knallgrönt läckert garn (Brilla) som jag av en händelse började sticka på i fredagskväll framför tv:n. Igår fanns det ett fram och ett bakstycke (tjocka stickor) och jag har börjat virka ihop det ikväll. Samt påbörjat ärmarna. Har inte riktigt klart för mig vad jag håller på med så jag väntar med foto ett tag. I vanlig ordning utan mönster...Ibland blir det skit och då drar jag upp det.

Det var också ganska svårt att koncentrera sig för jag satt och såg på dotterns nyinköpta dvd; Twilight. De pratade inte så mycket i filmen, det var mest ansiktsuttryck och blickar. Omöjligt att sticka till, jag brukar lyssna på film och titta upp om det verkar intressant. Nu var jag tvungen att kasta ett öga ofta för att se vad som hände. Men den var helt ok, boken var dock bättre- som det brukar vara.

Inga kommentarer: