måndag 24 januari 2011

Så mjuk!

Liene, nu har jag gjort klart en sak av det underbara garnet jag köpte av dig i Borås! Baby-alpacka var det va? Jag har så svårt för att minnas detaljer.

Jag har virkat efter det vanliga gamla favoritmönstret med stolpgrupper, en trekantig sjal. Jag använde båda nystanen och sjalen blev större än de andra jag gjort. Eftersom det är ett tunt garn virkade jag in pärlor i kanten (bra tips här!) men det hade jag inte behövt göra för garnet har en härlig tyngd.

Påminner om grädde. Eller spunnet socker. Mums!

3 kommentarer:

liene sa...

Så så så roligt-du vet den är med Royal kling utan skämt....jag har inte använt så många andra sjalar bara de 2 jag har...
På slutet av en läkarbesöket sade läkare till mig så här : den där sjalen ...jag har tittat på den hela tiden...oppps tror du hon hörde vad jag sade???
Royal baby royal!
Kram...underbar användnig!
Kör hårt!

Call design sa...

Så mysig och vacker!
Mönstret är en fröjd att virka och i lyxigt garn så blir det perfekt!

Bambustickan sa...

Hej kommer du i håg mig? bambustickan, nu är jag aktiv igen! I högsta grad levande i Göteborg och går slöjd lärar utbildningen! Skulle vara kul om du tittade in igen :D sy o tuggummi är bloggen man ska följa om man vill veta vad jag lär mig, kanske lite extra kul för just dig som redan är utbildad?

mhv Bambustickan