måndag 14 juni 2010

Har jag utmanat ödet

Eller bara Posten?

För ett tag sedan var jag med i ett roligt nåldynebyte. Min byteskompis Jag Blommar skickade ett paket till mig och det var verkligen som julafton! Hur ofta får man ett brev, ett riktigt pappersbrev i dessa mailtider. Och ett stort ett med härligt innehåll dessutom? Jag knåpade också ihop en nåldyna och skickade, tillsammans med lite smått och gott. Men tror ni att mitt paket kom fram??? Icke sa Nicke!

Nu kan jag i alla fall visa vad jag skickade för det lär väl för evigt vara borta.


Men skam den som ger sig! Nu är paket nummer två på väg och jag kan inte göra så mycket mer, efter all tejp och tydligt skrivna bokstäver, än att hålla tummarna...

8 kommentarer:

Anonym sa...

hoppas det fungerar nu då (:

M´s stick sa...

Detdärhänderiblandochiblandkommer paketenframtillslutnärmanändåredan skickatettnyttpaketochdåfåravsändarenskickatillbakapaketnr1 - ungefär så känns det!
Madelene

karin sa...

det kommer nog fram ska du se... tar ibland evig tid

skapasaker sa...

Fast nu har vi väntat så länge att jag skäms! Kommer det första fram är det väl bara bra, då får Maria två!
:)

Maria sa...

Hej Eva!
JAAAA, det kom idag! Och jag älskar den fina nåldynan och orden du broderat. SÅ fint och så passande till mig. JAg ska blogga om det, men glömde min bärbara dator som jag laddar in alla foton på, på jobbet så det blir senare imorgon eller på torsdag.
TACK också för allt annat trevligt som följde med.

skapasaker sa...

Tack och lov att paketet kom fram!

Birgitta sa...

Hej! Jag var inne på Marias blogg och såg den fina nåldynan du sytt. Jag blev nyfiken på vem som sytt så fint och hittade till din fina blogg, som var rolig att besöka. Kommer hit igen.
Kram Birgitta

Basilica sa...

Hej!
Jag hittade också din blogg via Marias. Spännande med kreativa personer. Återkommer gärna.