torsdag 16 juli 2009

Jag har varit förkyld och grinig ett tag nu och inte orkat fixa så mycket. Men när jag nu ser tillbaka på de senaste dagarna så har det ändå hänt en del.

Ett paket från adlibris. Visst jag har beställt det själv men ändå är det spännande att hämta det i brevlådan och öppna det.

Lite härlig sommarinspiration.

Garnet jag köpte här om dagen har jag haft svårt att låta bli, det är så härligt men jag inser att jag köpt åtminstone två nystan för lite. Ska nog ringa affären i morgon och höra om de har något kvar...Varför blir det alltid likadant?

Stensättningen på vår tomt har blivit allas nya favoriställe. Trots hosta och feber gick jag hela dagen igår och sopade ner sand i skarvarna. Vi har inte rest någonstans alls i sommar men när jag gick omkring där igår (det var ganska varmt innan ösregnet och åskan) med sand mellan tårna fick jag en känsla av att vara utomlands. På ett café någonstans vid en sandstrand, där vinden blåst upp sand på golvet...Ganska mysigt faktiskt.

Och idag har jag börjat fylla på med växter. Mörka blad av hasselört vid syrenen, skir ljusgrön myskmadra mellan den blå bolltisteln och björnbärens stabbiga stammar och hosta i ett fång vid murgrönan.


Det mesta har jag hämtat från andra ställen i trädgården. Det är inte riktigt säsong att flytta växter nu, jag vet, men jag ska vara snäll och vattna och pyssla så kanske det går vägen.

3 kommentarer:

Maria sa...

Hej!
Grattis på födelsedagen!

Jag köpte också en bok om att gjuta betong i våras, men ännu har jag inte ens inhandlat betongen. Kanske jag ska göra det IDAG!

karin sa...

Grattis på födelsedagen syster!
så fint ni har fått det. ser väldigt exotiskt ut.

skapasaker sa...

Tack!!!
Maria-börja gjuta, det är så himla kul!
Syrran-hoppas ni kommer och hälsar på en vacker dag i sommar så ni får se stenläggningen live!