tisdag 23 september 2008

Idag gick det riktigt bra

Rapport från silverkursen: det har gått framåt om än med små steg. Jag ägnade hela kvällen åt att löda de två största bollarna. Lodet ville fortfarande inte riktigt smälta men jag fick den ena att sitta ihop. Den andra lossnade när jag började smärgla bort lodet som syntes i skarvarna och tur var väl det att det hände direkt så att jag inte hann bearbeta den. Nu har jag bara de mindre (och pilligare) kvar. Tänkte pilla ihop dem till paket innan tisdag så att jag kan börja löda med en gång.

Nästa gång ska jag också trumla (sista innan jag är klar) ett av armbanden, ringarna jag totalhavererade förra gången kan jag fixa nästa gång, och de som jag faktiskt lyckades med räckte till ett armband.

Jag köpte med mig lite tråd för jag vill ha något att plocka med innan nästa tisdag, 0,6 och 0,8 ska jag prova göra något med. Det är något grövre än jag brukar virka med. Så här blev det till ett armband. (Vad jag bara gör armband hela tiden!)

Testade även att arbeta med sötvattenpärlorna jag köpte tidigare i våras, de hade för llitet hål för tråden så jag fick ta min gamla vanliga tunna.

3 kommentarer:

Bodil sa...

Gör du bara fler armband och sälj dem sedan! ;-)

karin sa...

ja, de är jättefina! Jag vill se mer armband, lägg ut många foton!!

Anonym sa...

Kära dotter! Jag blir alldeles matt när jag ser vad du hinner med. Så kul att det gick bra den här tisdagen.

Jag är också nöjd med linedansen. 14 nya personer har börjat och de tycker att det är kul, det går bra för dem också och då blir jag så nöjd och glad.

Fortsatt lycka med dina fina smycken!